Mens & Maatschappij

Master Talentontwikkeling & Diversiteit

Deeltijd: 2 jaar Voertaal: Nederlands

Met deze master ontwikkel je je tot een hoogopgeleide leraar met een brede blik op het vakgebied. Een professional die diversiteit viert en een positieve bijdrage levert aan het onderwijs van de toekomst.

Ben je leraar of docent ? En wil je je verder ontwikkelen tot expert in talentontwikkeling om in jouw onderwijs het potentieel aan talenten van al je leerlingen en studenten te ontlokken en laten bloeien? Met deze master verdiep en verrijk je je eigen onderwijspraktijk door jouw handelingen en de omgeving te onderzoeken en talentkracthtig te maken. Je werkt aan je pedagogische en didactische kwaliteiten en inzichten en ontwikkelt een brede blik op talent in onderwijs.

De toekomst vraagt om leraren die kunnen omgaan met nieuwe ontwikkelingen en complexe situaties. De toekomst vraagt docenten die een waarderende kijk hebben op verschillen en talent bij iedere leerling kunnen ontlokken. Wil jij je ontwikkelen tot een onderwijs professional die daarin het voortouw neemt? Die oog heeft kwaliteit en in staat is om veranderingen in de klas en op school te realiseren? Dan is de master Talentontwikkeling voor jou een goede keuze.