Mens & Maatschappij

Master Social Work

Deeltijd: 2 jaar Voltijd: 1 jaar Voertaal: Nederlands

Deze masteropleiding bereidt je voor op een spilfunctie in het werkveld. Na de studie ben je klaar voor een positie als senior professional in verschillende gebieden van sociaal werk.

Houd je van de complexe, maatschappelijke vraagstukken in het sociale domein en vind je ontwikkelingen als co-creatie, integraal werken en waardecreatie interessant? Dan is de masteropleiding Social Work een goede keuze.

Op basis van een brede theoretische kennis ontwikkel je je kennis en vaardigheden op het gebied van analyseren, innoveren, adviseren en verbinden. Daarmee ontwikkel je nieuwe methodes voor complexe vraagstukken, vertaal je beleidsplannen naar de praktijk en adviseer je het management.

Kom naar een voorlichtingsavond
Wil je weten meer weten over de Master Social Work? Kom dan naar één van de voorlichtingsavonden. Tijdens zo’n avond vertellen docenten en huidige studenten over de inhoud, de werkwijze en wat je als student met de masteropleiding Social Work kunt bereiken.

Data voorlichtingsavonden
Donderdag 29 april 2021 – Groningen
Dinsdag 22 juni 2021 – Leeuwarden

Wil je een voorlichting bijwonen? Meld je dan aan via mastersocialwork@org.hanze.nl. Voorafgaand aan de voorlichtingsavond ontvang je een mail met informatie over de locatie.