Energie & Techniek

Digitale Technologie

Voltijd: 1,5 jaar Voertaal: Nederlands

Volg jij digitale technologische ontwikkelingen op de voet? En vind jij het interessant om te zien hoe deze ontwikkelingen onze samenleving beïnvloeden? Dan is Master Digitale Technologie misschien iets voor jou!

Digitale technologie biedt veel potentie als het gaat om het oplossen grote maatschappelijke uitdagingen, bijvoorbeeld bij goede en betaalbare zorg voor iedereen of de energietransitie. Deze master leid je op tot een digitale technologie professional die innovatieve, marktklare digitale tools bouwt die van toegevoegde waarde zijn in ons dagelijks leven.

Tijdens deze master leer je over het ontwikkelen van digitale technologie. Je leert daarbij rekening te houden met belangrijke factoren, zoals het menselijke gedrag, het bedrijfsleven en ethische kwesties, die de impact van digitale technologie kunnen beïnvloeden. Naast het opdoen van inhoudelijke kennis staat werken in teamverband en persoonlijke ontwikkeling centraal. Tijdens het masterprogramma stel je iedere module een eigen leerplan op. In dit leerplan staat aan welke competenties jij gaat werken om effectieve en duurzame digitale technologieën te kunnen creëren. Kortom, jouw eigen leerproces staat tijdens deze master centraal.